Wenger mikt dit seizoen wel op de Carling Cup

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Wenger mikt dit seizoen wel op de Carling Cup
Foto: © SC

Arsenal krijgt al jaren de kritiek dat het geen prijzen wint onder manager Arsène Wenger (foto). Daar wil de Fransman iets aan doen en hij focust nu in tegenstelling tot de vorige seizoenen ook op de Carling Cup.

Arsène Wenger zag jarenlang de Carling Cup als de beker te veel en stelde in die wedstrijden vooral veredelde reserveteams op. Maar Wenger wint al jaren geen prijzen met Arsenal en dus wil de man de League Cup wel serieus gaan nemen.

"Ik heb de spelers verteld dat we dit seizoen voor alle prijzen willen gaan. We moeten alles geven, om welke competitie het ook gaat. Mocht het later in het seizoen blijken nodig te zijn, dan kunnen we nog altijd onze prioriteiten bijstellen. Maar op dit ogenblik wil ik alle prijzen viseren", aldus Wenger.

Arsenal neemt het vanavond op in de achtste finale van de Carling Cup tegen Newcastle United. Er zal in tegenstelling tot de vorige jaren wel een volwaardig elftal aan de aftrap verschijnen. Wel kan de Fransman nog steeds niet rekenen op de geblesseerden Thomas Vermaelen, Robin Van Persie en doelman Manuel Almunia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties