Schollen: "Ineens stond die speler alleen voor mij"

Schollen: "Ineens stond die speler alleen voor mij"
Foto: © SC

Davy Schollen kon voor het eerst in lange tijd nog eens onder de lat staan. Waarschijnlijk had hij niet verwacht zo'n warme avond te krijgen.

"Het is echt raar om penalties nodig te hebben in deze wedstrijd", aldus Schollen. "We wisten dat het moeilijk zou worden en dat we moesten opletten, maar blijkbaar was dat niet doorgedrongen. Die eerste goal? Ja, ineens komt die speler (Delaby, nvdr.) alleen op mij af. De verdediging wou op buitenspel spelen, maar hij liep er gewoon door."

"De tweede goal plaatste hij mooi naast de muur. Ik wou er naar duiken, maar ik schoof weg en daardoor kwam ik te laat. Meerdere spelers hadden daar last van. Het veld was spekglad en het was moeilijk om steun te vinden."

Schollen was blij nog eens onder de lat te kunnen staan. Dat was immers al een poosje geleden. "Het was geleden van Kortrijk vorig seizoen, net voor de play-offs. Toen speelde ik twee wedstrijden op rij, ook tegen Zulte Waregem. Daarna ben ik uitgevallen met mijn knie. Ik ben blij dat ik die penalty kon pakken. Het is wel de eerste keer dat ik dat in de Beker doe. In de competitie heb ik dat wel al gedaan. Met NAC heb ik er zelfs eens drie in een toernooi gepakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties