Goor: "Groei terug naar mijn beste niveau"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Goor: "Groei terug naar mijn beste niveau"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot heeft woensdag de druk wat laten afnemen na de kwalificatie voor de volgende ronde in de Beker van België. Vanavond tegen STVV moet de fusieclub bevestigen. Of het is weer van dattum.

Ervaren rot Bart Goor zag tegen Eendracht Aalst alvast een aantal positieve zaken. “Als ploeg waren we goed op het veld”, zegt de linkspoot aan Voetbalkrant.com.

“Bij momenten was het nog wel wat slordig. We moeten de bal nog wel iets beter in de ploeg houden, maar je zag dat de spelers de fouten van andere jongens probeerden recht te zetten. De inzet was veel beter dan op KV Mechelen. Dat is positief.”

Er werd na de nederlaag op Mechelen veel gepraat. “Het waren goede gesprekken”, aldus Goor. “En dat heeft ook de trainer deugd gedaan. Hij geeft een meer ontspannen indruk en dat is goed overgekomen op de spelers. Die hebben de balast laten vallen.”

Goor maakte tegen Eendracht Aalst zijn eerste doelpunt van het seizoen. “En het was meteen een hele moeilijke”, lacht de middenvelder. “Het deed veel deugd om nog eens te scoren. Ik voel ook dat ik terug naar mijn beste niveau aan het groeien ben. Akkoord, de laatste pass is soms niet goed, maar ik duik op de juiste momenten terug op de juiste plaats op.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties