Hoefkens: "Er valt niemand iets te verwijten"

Nico Wieme
| 8 reacties
Hoefkens: "Er valt niemand iets te verwijten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens ging zoals gewoonlijk voorop in de strijd bij Club. De captain had een rare match gezien met veel fouten, maar ook veel inzet. "We hebben er alles aan gedaan om te winnen."

Club moest tegen Standard vrede nemen met een gelijkspel en schiet daarmee niet veel op in de stand. "Dit was echt een rare match", bekende Carl Hoefkens ons na afloop. "We waren goed aan de match begonnen en gaven weinig weg. Domweg kwamen dan 0-1 achter en dan weet je dat het tegen dit Standard en in deze omstandigheden moeilijk wordt."

Met twee doelpunten van Ronald Vargas ging Club dan toch over Standard heen. "We zijn na die achterstand alles of niets gaan spelen. Er werden veel kleine fouten gemaakt en beide teams speelden met enorm veel inzet. Dankzij de individuele klasse van Vargas kwamen we 2-1 voor, maar jammer genoeg hebben we die voorsprong niet kunnen vasthouden. De twee rode kaarten hebben dan het evenwicht uit de match gehaald", aldus de centrale verdediger van blauw-zwart.

Geen verwijten

De doorgaans strenge Hoefkens toonde zich tevreden met de ingesteldheid van zijn ploegmakkers. "Er valt niemand iets te verwijten. Iedereen heeft met het nodige engagement gespeeld en we hebben er alles aan gedaan om de drie punten thuis te houden. Jammer genoeg is dat niet gelukt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties