"Als hij dit op voorhand had gezegd, had ik hem nooit opgesteld"

"Als hij dit op voorhand had gezegd, had ik hem nooit opgesteld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Utrecht ontstond er een klein akkefietje tussen speler Pique en trainer John Van den Brom van ADO.

Verdediger Mitchell Piqué deed onmiddellijk na de match volgende uitspraken: " kan alleen niet blij zijn over mijn eigen prestatie. Ik ben gewoon heel kritisch op mijzelf. Ik vind van mijzelf dat ik op zeventig procent zit, misschien wel minder. Ik moet bij elke training er vol voor gaan, dan word ik vanzelf beter. Ik probeer alleen maar door te trainen om sterker te worden, dat heeft mijn lichaam ook nodig."

Trainer Van den Brom was hierover niet te spreken. "Als hij dit voor de wedstrijd had gezegd, dan had ik hem ook niet opgesteld. Ik begrijp ook niet waarom hij dit zegt. Hij is van heel ver gekomen en ik vind dat hij het goed gedaan heeft in een moeilijke wedstrijd. Ik vind dan niet dat je kunt zeggen dat je op zeventig procent zit. Ik denk dat het een beetje grootspraak is vanuit zichzelf. Zoiets van: Kijk eens ik kan nog veel beter! Natuurlijk kan hij veel beter, maar dat geldt voor alle spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties