Groep C: Gent op zoek naar eerherstel

Jarryd Naegels
| 2 reacties
Groep C: Gent op zoek naar eerherstel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent krijgt straks de Portugese topper Sporting Lissabon over de vloer. In de heenwedstrijd kregen de Buffalo’s nog een pak slaag. In de andere wedstrijd trekt Hazard met Lille naar Sofia.

Lissabon staat afgetekend op kop in deze groep met negen punten uit drie wedstrijden. Als Gent na Nieuwjaar nog graag Europees speelt, zal het straks toch moeten stunten. Met slechts één schamel puntje is een zege tegen de Portugese grootmacht een must.

Tim Smolders weet dat het geen makkelijke opgave zal worden. “Ze zullen wel niet onder de indruk zijn van ons stadion. Hopelijk komen we het eerste half uur door en onderschatten ze ons.”

In het andere duel trekt Lille naar Levski Sofia. De Bulgaren springen bij een zege over de Fransen in de stand. Als Hazard zijn ploeg kan winnen wordt de kloof wel erg groot. De winnaar doet dus een gouden zaak.

Programma:

Levski Sofia – Lille
AA Gent – Sporting Lissabon

Wat denkt BWIN over de matchen?

Lille en Sporting Lissabon zijn favoriet. Levski en Gent kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Lille de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 286,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Sporting Lissabon wint u 315 euro.

Durft u wedden dat Levski wint, dan scoort u 585 euro bij Bwin. Als u wedt op Gent, dan ontvang je 465 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties