Maakt Vercauteren promotie bij Genk ?

Onbekend Onbekend
| 62 reacties
Maakt Vercauteren promotie bij Genk ?
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Sport Voetbalmagzine meldt woensdag dat Racing Genk niet lijkt uit te sluiten dat Franky Vercauteren wel eens technisch directeur zou kunnen worden bij de Limburgse club. Hij was dit in het verleden immers al bij Anderlecht.

Franky Vercauteren is einde contract in Genk en dus zijn trainer en club in gesprek over een verlenging. "Het gaat de goede richting uit. We zitten ongeveer op dezelfde golflengte, dus het zou snel kunnen gaan nu, al is er au fond geen haast bij", aldus voorzitter Herbert Houben.

Bij Anderlecht was Vercauteren al eens technisch directeur. Ook nu behoort dit tot de mogelijkheden want veel wil men in Genk niet kwijt over de duur van het nieuwe contract en de rol die Vercauteren daarbij zal spelen. "Het is zeker een optie die we moeten onderzoeken, en misschien doen we dat ook. Hij wordt nu al bij alles betrokken. Meer wil ik er niet over zeggen", aldus Houben.

Houben ontkent alvast de interesse voor Mogi Bayat. "Dirk Degraen en Mogi Bayat kennen elkaar goed en komen ook goed overeen, amicaal zelfs. Maar hij heeft geen contact opgenomen met ons en Dirk Degraen heeft hem hier niet aangebracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties