Van Buyten dringt topzes binnen met Bayern

Bayern München begint sinds de terugkeer van Daniel Van Buyten serieus onder stoom te raken. Het heeft nog heel wat terrein goed te maken op leider Dortmund, maar sluipt toch al de topzes binnen.

Sinds Daniel Van Buyten zijn plaats in het hart van de Bayernse verdediging weer heeft ingenomen, loopt het veel beter bij der Recordmeister. Bayern won met 3-0 van het Nürnberg van Timmy Simons. Beide Belgen stonden 90 minuten op het veld, maar het was de ploeg van Van Buyten die duidelijk aan het langste eind trok.

En ook Mönchengladbach lijkt boven water te komen sinds Igor De Camargo in de ploeg staat. De genaturaliseerde Belg scoorde de derde treffer in de 0-4-zege op het veld van Köln. De Camargo en Daems stonden de hele wedstrijd op het terrein. Ex-Standard-verdediger Dante mocht in de tweede helft komen opdraven, maar moest al na 20 minuten weer naar de kant met een blessure. Logan Bailly zit nog steeds op de bank.