Reynaldo: "Ik wil nog niet terug naar Anderlecht"

Reynaldo: "Ik wil nog niet terug naar Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Dit weekend staat de derby Club-Cercle op het programma. Een grote rol in die wedstrijd lijkt weggelegd voor Reynaldo, want de Anderlecht-huurling speelt de laatste weken bijzonder sterk.

Voor Reynaldo is er geen speciaal gevoel omdat de wedstrijd nu tegen Club Brugge is. "Niet echt. Voor mij is het een match zoals alle anderen", zegt hij in HLN. "De wedstrijd tegen Anderlecht was voor mij veel specialer. Maar ik weet wel hoe belangrijk het is voor de jongens bij Cercle. In de heenwedstrijd wonnen we en kwam er zelfs champagne aan te pas in de kleedkamers. Ook de mensen op straat spreken mij er over aan. Ik zal er dus alles aan doen om Cercle aan de zege te helpen."

Zijn huurcontract loopt deze zomer af en eigenlijk wil de Braziliaan bij Cercle blijven. "Ik heb nog een contract lopen bij Anderlecht. Maar dat zijn dingen die boven mijn hoofd worden geregeld. Als ik puur naar mijn ontwikkeling kijk als speler, speel ik volgend jaar nog bij Cercle. Zoals het hier nu loopt, wil ik niet terug naar Anderlecht. Ik ben 21, ik moet spelen. Nog eens een seizoen op de bank zitten, daar heb ik niets aan. Spelen is de beste leerschool."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties