Voorzitter Lommel United: "Niet verrast door goede resultaten"

Onbekend Onbekend
| 6 reacties
Voorzitter Lommel United: "Niet verrast door goede resultaten"
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Lommel United mag tevreden terugkijken op het huidige seizoen. Met 22 op 24 ogen de resultaten voor Franky Van der Elst en zijn ploeg schitterend. Voorzitter Frans Luyckx blijft echter nuchter bij de hele situatie.

In Het Laatste Nieuws laat voorzitter Frans Luyckx weten niet verrast te zijn dat Lommel United opnieuw hoge toppen scheert. "Nee, ik ben niet helemaal verrast door wat we nu beleven. We maakten vorig jaar een aardig seizoen, we konden de trainer en zowat de hele spelerskern behouden en we wisten dat er talent schuilde bij onze beloften."

De Lommelse voorzitter ziet echter nog geen reden om te beginnen dromen. "Ik vind het natuurlijk geweldig, maar dromen? Ten eerste, we maken in januari een eerste tussenbalans en kijken dan of we nog kunnen dromen. Ten tweede, we doen geen gekke dingen en zetten altijd de tering naar de nering."

Toch constateert men bij de Limburgers ook de flauwe opkomst tijdens thuiswedstrijden. "Ja. En toch zijn we beter af dan nogal wat reeksgenoten. Wij kunnen alleen maar hard blijven werken. De spelers en sportieve staf op het veld, wij er naast. Commerciële partners, supporters, spelers, iedereen moet zich thuis voelen aan de Gestelsedijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties