Wauters: "Er moet dringend iets veranderen"

Dirk Pieters
| 104 reacties
Wauters: "Er moet dringend iets veranderen"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp hoopt er toch nog een behoorlijk seizoen van te kunnen maken onder de nieuwe trainer Bart De Roover. Voorzitter Eddy Wauters hoopt alvast dat er enkele zaken dringend veranderen en dat de resultaten de volgende weken beteren.

“Er moeten toch een aantal zaken dringend veranderen. Kort samengevat wil ik meer discipline en fysieke weerbaarheid, minder blessures en minder tegendoelpunten. Ik ben er van overtuigd dat Bart De Roover daarvoor kan zorgen. Ik verwacht opnieuw organisatie en defensieve onverzettelijkheid. Als speler kon hij dat brengen en ook nu zal hij daarvoor zorgen in het team.”, aldus de voorzitter in GVA.

Toch wil Wauters geen negatief woord over Andrews doen. Colin was een schitterende persoon. Iemand die trots was de rood-witte kleuren te verdedigen. Hadden ze allemaal maar de mentaliteit en trots van Andrews. De supporters namen het steeds voor hem op en ook andersom, maar wij moeten ook naar het klassement kijken en er moet iets veranderen.”

Over versterkingen wil Wauters het niet hebben. We zullen wel zien of er nog iets komt, maar zonder geld kan je niet veel spelers binnenhalen. Met Zarzecki zijn er nog steeds gesprekken, maar het heeft tijd nodig.  Op het moment dat hij interesse toonde, stond Antwerp dicht bij de eerste plaats. Sinds hij komt kijken, hebben we alleen maar verloren. Zoiets doet er natuurlijk geen goed aan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties