Scepovic: "Doelpunt gevierd met een watertje"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Scepovic: "Doelpunt gevierd met een watertje"
Foto: © SC

Stefan Scepovic scoorde donderdag in Griekenland de gelijkmaker voor Club Brugge. De Serviër stond voor het eerst in de basis, maar is niet kwaad op Adrie Koster omdat hij zolang moest wachten.

“Ik ben aangekomen toen de voorbereiding al drie weken ver was, dus ik snap wel dat ik een achterstand opliep” zegt Scepovic in HNB. “Ik heb alleen getraind en hard gewerkt om in conditie te raken. Gedurende die tijd is de coach altijd met mij blijven praten. Hij drukte me op het hart dat ik jong ben, dat ik tijd heb en gewoon hard moet werken.”

Was Scepovic niet ongeduldig? “Neen, ik ben ook niet kwaad geweest. Ik ben een profspeler, dat hoort niet. En het kan gebeuren dat Kouemaha niet scoorde. Dat is het lot van een spits. Ik heb nu een kans gekregen en ik heb ze gegrepen.”

Ivan Perisic.is een belangrijke steun voor Scepovic. “'Ik sprak geen woord Engels toen ik arriveerde en met hem kon ik toch converseren. Hij helpt me al van dag één. Na de match hebben we op de kamer samen nog een watertje gedronken om mijn doelpunt te vieren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties