Koster tovert enkele verrassingen uit zijn hoed

Nico Wieme
| 176 reacties
Koster tovert enkele verrassingen uit zijn hoed
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrie Koster zit in nauwe schoentjes bij Club Brugge. Enkel een zege op het plein van AA Gent kan de Zeeuw aan boord van het Brugse schip houden. Een gewond dier kan gevaarlijk uit de hoek komen. Zo dropt Koster enkele verrassingen in de ploeg.

Menig journalist fronste de wenkbrauwen toen de ploegopstellingen rondgedeeld werden. Adrie Koster is duidelijk aan het pokeren gegaan. In doel neemt Colin Coosemans net als in de heenmatch de plaats van Stijn Stijnen in. Toen waren zowel Stijnen als Geert De Vlieger geblesseerd, nu niet. Stijnen zit zelfs niet in de kern, De Vlieger blijft op de bank.

Ook op het middenveld heeft de Clubcoach een verrassing van formaat in petto. Thibaut Van Acker, die vorig seizoen in de return van de bekermatch op Gent al mocht opdraven, krijgt zijn kans. In zijn steun zullen Jonathan Blondel en Jeroen Simaeys opereren. Vadis Odjidja werd niet geselecteerd (een incident op training in Tubeke wordt in de Gentse perszaal gefluitsterd) en Karel Geraerts is geblesseerd aan de knie. Ronald Vargas zit een gele schorsingsdag uit. In de spits verdringt Dorege Kouemaha Joseph Akpala terug naar de bank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties