Dembele en Fellaini zakken diep weg

Jarryd Naegels
| 4 reacties
Dembele en Fellaini zakken diep weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het afgelopen weekend kwamen er alleen over Het Kanaal landgenoten in actie. Vincent Kompany was de enige die kon zegevieren.

Bij Arsenal nog steeds geen Thomas Vermaelen in de defensie. De gewezen Ajacied zag vanuit de tribune hoe The Gunners met 0-3 gingen winnen op het veld van Birmingham. Vooral in de tweede periode maakten de Londenaars indruk.

Ook Moussa Dembele vertoeft nog steeds in de ziekenboeg. De Antwerpenaar mag echter stilaan aan zijn rentree beginnen denken bij Fulham. De club ging met het kleinste verschil onderuit bij Tottenham. De Europa League-finalist van vorig seizoen staat nu voorlaatste in de Premier League.

Kompany was de enige Belg die speelde en ook won. Met Manchester City werd het 1-0 tegen Blackpool. De score had echter veel hoger moeten oplopen, maar vooral Carlos Tevez miste kans op kans. Dedryck Boyata zat niet in de kern.

Marouane Fellaini stond negenting minuten op het veld bij Everton dat 2-0 verloor op bezoek bij Stoke City. Everton zakt zo weg naar de veertiende plaats. Simon Mignolet zag dan weer vanop de bank hoe Sunderland het makkelijk met 3-0 haalde van Blackburn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties