Van der Elst: "Promotie voor 50ste verjaardag"

Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Van der Elst: "Promotie voor 50ste verjaardag"
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Op 30 april wordt Franky Van der Elst 50 jaar. De ex-speler van Club Brugge zou dit maar al te graag vieren met een titel in de tweede klasse.

"We hebben heel wat geluk gehad met Lommel dat we van ernstige en langdurige blessures zijn gespaard gebleven. Het blijft hout vasthouden. In het begin van het seizoen maakten we enkele slippertjes maar de 28 op 30 is een onwaarschijnlijke reeks", blikt Van der Elst in HBvL terug op de heenronde met Lommel United.

"Ik verwacht niet dat er spelers gaan vertrekken in de winterstop. Versterkingen zijn ook niet echt op komst. Ik ben alleszins geen eisende partij. Misschien als zich een buitenkansje voordoet."

"De club heeft nog niet gesproken over mijn toekomst. Op het einde van het seizoen ben ik transfervrij. Maar het sportieve primeert nu, de rest volgt dan vanzelf wel. Dat geldt voor de trainer én voor de spelers."

"De voorbije weken moesten we ons beperken tot fitness en trainen in de zaal. Maar de honger is groot voor onze partij van zaterdag tegen Rupel-Boom." Het is duidelijk dat Van der Elst zijn 50ste verjaardag graag in stijl zou vieren met een promotie naar de hoogste afdeling maar de altijd nuchtere ex-Rode Duivel houdt liever de druk weg bij de Noord-Limburgers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties