Leonardo start met deugddoende overwinning

Ruben Philippe
| 5 reacties

Leonardo is goed gestart als hoofdcoach van Inter. De nieuwe oefenmeester haalde het met 3-1 van nummer drie Napoli.

Thiago Motta (foto) eiste een hoofdrol op in het treffer tussen Inter en Napoli. De middenvelder bracht de thuisploeg al na twee minuten op voorsprong na een mooie combinatie met Dejan Stankovic. Napoli knokte zich weer in de wedstrijd na het doelpunt van Michele Pazienza. Lang konden ze echter niet genieten, want tien minuten voor de rust bracht Esteban Cambiasso zijn ploeg alweer aan kop.

Na de rust was alles nog mogelijk, maar opnieuw Motta wist te scoren. Daarmee bezorgde hij zijn nieuwe coach meteen zijn eerste zege. Leonardo ziet Inter nu opschuiven naar een gedeelde zevende plaats.