Adler hoopt op overgang naar Man United

Adler hoopt op overgang naar Man United
Foto: © SC

René Adler heeft zichzelf eigenlijk aangeboden bij Manchester United. De doelman van Bayer Leverkusen liet een duidelijke hint vallen toen hij zei al van jongsaf fan te zijn van de Mancunians.

Adler is één van de kandidaten om Edwin van der Sar op te volgen. In het contract van de 25-jarige doelman staat een clausule dat hij voor vijftien miljoen euro kan overgenomen worden door de Engelsen.

"De directie is bekend met de speciale optie in mijn contract", zegt Adler in de Sunday Mirror. "Tijdens mijn jeugd waren mijn vrienden allemaal geïnteresseerd in cartoons, MTV en Duitse televisieprogramma's. Maar mijn interesse ging maar uit naar één persoon: Peter Schmeichel, die destijds bij Manchester United onder de lat stond."

Zijn grote idool is dus Schmeichel. "Iedere minuut dat hij op tv was met United genoot ik. Mijn hele kamer hing vol met posters van Schmeichel en spullen van United. Verder had ik een aantal idolen als Paul Gascoigne en Zinedine Zidane. Maar niemand was in mijn ogen zo indrukwekkend als Schmeichel."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties