Lokeren drawt tegen Russisch team

Maarten Van Bever
| 3 reacties

Sporting Lokeren heeft in zijn tweede oefenmatch tijdens de stage in Cyprus 1 - 1 gelijkgespeeld tegen het Russische FC Mordovia. Nill Depauw bracht Lokeren langszij na een vroege tegengoal.

Lokeren kwam al na drie minuten ongelukkig op achterstand. Nill Depauw kon op aangeven van Koen Persoons de gelijkmaker scoren. In de tweede helft bleef de wedstrijd boeiend maar wijzigde de stand niet meer. Alle meegereisde kernspelers, uitgezonderd Yagan (armbreuk) en Tshimanga (rust gegeven uit voorzorg) kregen speelgelegenheid.

Afgelopen maandag won Lokeren zijn eerste oefenwedstrijd met 2-0 tegen de Chinese eersteklasser Tianjin Teda dankzij goals van Benji De Ceulaer en Mijat Maric. Morgenavond keert de Lokerse delegatie terug naar België.