D'Onofrio: "Witsel is beter dan Zidane"

D'Onofrio: "Witsel is beter dan Zidane"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Ook Dominique D'Onofrio is tevreden over de stage van Standard. De man is dit seizoen nog niet van kritiek gespaard gebleven, maar ziet beterschap in het verschiet.

Dominique D'Onofrio voelt zich nog gesteund door zijn broer Luciano, maar zeker van zijn positie voelt hij zich niet. "Mijn broer heeft van voetbal zijn beroep gemaakt. Zoals om het even welke bedrijfsleider aarzelt hij niet in te grijpen als de gang van zaken een bedreiging vormt voor zijn onderneming", zegt hij in HLN.

"De dag dat hij van oordeel is dat ik mijn werk niet goed doe, zal hij niet aarzelen mij dat te zeggen en de maatregel treffen die zich opdringt. Ik maak mij daar niet druk over. Ik leef van de ene dag in de andere, van de ene match naar de andere."

De eerste wedstrijd na de winterstop is tegen Anderlecht. "Geen ploeg in België beschikt momenteel over een betere ploeg en een betere kern dan Anderlecht. Zij zijn favoriet. Zonder Defour en Witsel zullen we onze huidige mogelijkheden moeten overstijgen om kans te maken op een goed resultaat. Gelukkig recupereer ik Tchite. En gelukkig heeft Camara tijdens deze stage aangenaam verrast. Gelukkig wordt Witsel almaar beter, sterker en constanter. Geloof me: hij is beter dan Zidane toen die wegging bij Bordeaux."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties