Mathijssen: "Iedereen heeft z'n kans gekregen"

Fabian Morren
| 3 reacties
Mathijssen: "Iedereen heeft z'n kans gekregen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag sluit Germinal Beerschot de stage in La Manga af. "Iedereen stak hier een tandje bij en toonde dat ze beter kunnen en beter willen", aldus coach Jacky Mathijssen op de website van de club.

"Die instelling zette zich de ganse tijd door, en ik ben dan ook meer dan tevreden over de beleving in de groep", vertelt Mathijssen. "Als coach heb ik de eerste dag duidelijke lijnen uitgezet. Zo koos ik bewust voor zwaar trainingslabeur met een resem fysieke accenten. Het mocht bij de meesten pijn doen onderweg. En dat is er ook uitgekomen. Gezeur of gezaag heb ik evenwel niet gehoord."

"Iedereen heeft z'n kans gekregen om te tonen hoever hij kan gaan en wat hij eventueel nog extra kan brengen", vervolgt Mathijssen. "Op dat gebied heb ik een zeer duidelijk beeld gekregen. Nu moet straks iedereen maar voor zichzelf uitmaken wat hij van deze stage als bagage meeneemt naar het vervolg van de competitie. Als trainersstaf hebben wij alles aangereikt; nu is het aan de ploeg zelf om zich te vormen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties