Prince B gaat voor volle pot

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Prince B gaat voor volle pot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week pakte Prince B één op drie in de voorspellingen. Deed u beter? Onze huisadviseur gaat alleszins ook nu zoek naar drie nieuwe wedstrijden.

Vandaag gaat Prince B. weer op zoek naar weddenschappen gelijk aan of hoger dan 1.50. Prince B. heeft voor het komende voetbalweekend alvast drie leuke voorspellingen gedaan. Bovendien houdt onze huisadviseur ook zijn eigen klassement (momenteel score van 4 op 9) bij. Waag zelf uw kans bij BWIN!

Heeft u nog leuke odds gezien gelijk aan of hoger dan 1.50? Laat het dan weten bij de reacties onder dit artikel!

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

1. Dortmund - Schalke 1 @ 1.60
Vanavond staat de hevigste derby van Duitsland op het programma. Schalke heeft de punten broodnodig om nog aanspraak te kunnen maken op een Europees ticket. Borussia Dortmund wil absoluut blijven winnen om de achtervolgers te ontmoedigen en te doen inzien dat de titelstrijd gelopen is. De kritiek bij Schalke groeit. Het transferbeleid in de winter werd op de korrel genomen en de ploeg staat weer onder zware druk. Dortmund speelt in eigen huis voor een fantastische aanhang en zal vol voor de zege gaan. We zien Borussia de derby winnen.

2. Newcastle United - Arsenal 2 @ 1.60
Bij Newcastle zijn ze zwaar geschonden uit de laatste week gekomen. Superspits Carroll vertrok voor een smak geld naar Liverpool en Ameobi, de enige andere overblijvende spits van waarde, blesseerde zich en is voor lange tijd buiten strijd. Omdat de club geen inkomende transfers deed in de aanval staat de Magpies nog een moeilijk te wachten. Arsenal is nog in titelstrijd en volgt op vijf punten van leider Man United. The Gunners wonnen afgelopen midweek met 2-1 van Everton na een 0-1 achterstand en staan psychologisch sterk in hun schoenen. We zien Arsenal winnen.

3. Excelsior - AZ 2 @ 1.50
AZ veegde vorige week VVV met 6-1 van de mat en lijkt wie weet nog wel aanspraak te kunnen maken op de derde plaats in de eredvisie. De Alkmaarders hebben enkele leuke Ijslanders lopen die makkelijk de weg naar het doel vinden. Excelsior speelt met het mes op de keel. De club begon goed aan het seizoen maar staat uiteindelijk toch op een eindrondeplek voor degradanten. Het frisse AZ zou normaal gezien geen probleem mogen hebben om één doelpuntje meer te maken dan de Rotterdammers op Woudenstein.

Bekijk ook eens wat u kan winnen als u onderstaande wedstrijden zou combineren in één combo.

Bursaspor - Sivasspor 1 @ 1.35
Man City - West Brom 1 @ 1.36
Wolves - Man Utd 2 @ 1.40
Köln - Bayern 2 @ 1.48
Chelsea - Liverpool 1 @ 1.62
Vitesse - Feyenoord 1 @ 2.30
Trabzonspor - Antalyaspor 1 @ 1.35

Inzet: € 150
Nettowinst: € 2720,31

 

Odds kunnen schommelen naargelang het aantal personen die weddenschappen plaatsen op een bepaalde uitkomst. Wees er dus op tijd bij!
 

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties