Ogunjimi: "Stop met ons uit te fluiten"

Steurbaut Kersten
| 133 reacties
Ogunjimi: "Stop met ons uit te fluiten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marvin Ogunjimi maakte tegen Club Brugge de enige treffer van de avond. De Genkse doelpuntenmaker had echter een andere boodschap voor de Limburgse fans: “Stop met ons uit te fluiten.”

Racing Genk liet in de eerste helft het initiatief aan de bezoekers uit Brugge toe en dat was niet echt naar de zin van de fans. “Het is belangrijk dat ze ons steunen”, roept Ogunjimi op. “Als ze tegen ons beginnen te fluiten, gaan we niet beter beginnen voetballen. Wij willen ook heel graag, maar fluiten helpt niet.”

“Het loopt gewoon wat moeilijker. Er staan twee verdedigende middenvelders tegenover ons en dan krijgen Jelle en ik wat minder ballen aangespeeld. Het moet dan via de flanken gebeuren en dat vergt een aanpassing. Veel spelers zijn ook nog maar 20, 21 jaar.”

Ogunjimi maakte in de tweede helft de enige treffer. “Dat deed heel veel deugd, niet alleen voor mij, maar voor heel de ploeg. Die missers in de eerste helft? Hun doelman kwam gewoon heel snel uit. Ik zit nu aan elf doelpunten, maar de titel van topschutter interesseert me niet. Ik hoop dat Vossen met die titel gaat lopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties