Vanden Borre: "Rode Duivels zijn nog geen thema"

Vanden Borre: "Rode Duivels zijn nog geen thema"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zijn weer geliefd bij de Belgische voetballiefhebber. Anthony Vanden Borre hoopt bij Racing Genk het begin van de terugkeer bij de nationale ploeg te bewerkstelligen.

Zondag krijgt Vanden Borre op Standard zijn eerste basisplaats bij de Limburgers. De kans om zich voor het Belgische publiek te bewijzen. Vanden Borre speelde nog maar 34 minuten voor Racing Genk, maar is niet ongeduldig.

“Ik ken mijn plaats”, zegt de 23-jarige verdediger in HBvL. “Iemand die zes maanden geen competitievoetbal meer speelde en ook nog eens twee maanden out was met een blessure, weet dat hij niet direct kan spelen. Hard werken is de enige boodschap.”

Vanden Borre kijkt uit naar de confrontatie met Anderlecht, over veertien dagen, maar droomt ook al van de verre toekomst. “Het WK 2014 is een van mijn doelstellingen. e Rode Duivels zijn momenteel nog geen thema voor mij. Maar ik denk er wel aan. Ik bereid me in alle stilte voor op een mogelijke terugkeer. Als het hier lukt, volgt de rest van zelf.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties