Boussoufa: "Moeilijke beslissing: blijven of vertrekken?"

Boussoufa: "Moeilijke beslissing: blijven of vertrekken?"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Mbark Boussoufa is er nog niet uit. Blijf hij of blijft hij niet? De beslissing is naar eigen zeggen moeilijker dan verwacht. "Ik heb vrijdag een afspraak met de voorzitter", zegt hij in HLN.

De Gouden Schoen heeft het moeilijk om de knoop door te hakken. Zijn liefde voor Anderlecht of een avontuur in het buitenland, de twee strijden in zijn hoofd om de voorrang. "Het is echt niet zo makkelijk om te beslissen of ik ga blijven of niet. Mijn contract loopt ook pas af in 2012, volgende zomer is het nog niet gedaan. Ik zal met de voorzitter van gedachten wisselen, maar misschien heb ik wel tot mei of juni nodig om een beslissing te nemen. In elk geval beslis ik voor ik het laatste jaar van mijn contract inga."

Indien hij beslist te blijven, wil Anderlecht hem direct voor vijf jaar blijven bijtekenen. "Tenzij je verkocht wordt, teken je dan in principe voor een langdurig verblijf hier. Daarom is het ook geen makkelijke beslissing. Ze is veel moeilijker dan ik gedacht had."

Bij een andere club zou de maestro van het Astridpark zich wel opnieuw in de kijker moeten spelen. "Ik vind het niet erg om me opnieuw te moeten bewijzen. Dat is juist de uitdaging, dat is er het mooie van. Als ik mezelf ergens niet zou durven te bewijzen, zou ik mezelf echt zien als een sukkel. Ik zou mezelf dat nooit vergeven. Wat ik nu heb opgebouwd is mooi. En dat blijft. Maar het blijft wel àchter je.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties