De Boer: "We zijn even goed als Anderlecht"

De Boer: "We zijn even goed als Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank de Boer toonde op zijn persconferentie gisteren het nodige respect voor Anderlecht. De trainer van Ajax temperde dat wel met het natuurlijke 'Hollandse' lef.

Anderlecht maakte dus blijkbaar toch enige indruk op de voormalige verdediger. "Het wordt een zeer interessant duel tegen een interessante tegenstander", wist De Boer te vertellen. "Anderlecht speelt al een paar jaar samen en dat zie je. Ze hebben een paar individuele talenten zoals Boussoufa. Ja, het zit goed in elkaar. Ze combineren duelkracht met techniek."

"Maar ook wij leven met vertrouwen naar deze wedstrijd toe", liet De Boer weten. "Ik heb mijn spelers wel op het hart gedrukt dat ze duels moeten winnen en van daaruit de aanval opbouwen. Dat kan nog altijd veel beter bij ons. De wedstrijd tegen Utrecht was daar een goed voorbeeld van. Toen deden we dat niet."

Aan de wedstrijd van vorig seizoen hecht hij geen waarde meer. "Wij waren al geplaatst en hechtten niet veel belang meer aan die wedstrijd. Dit is een heel andere match. Zij hebben meer ervaring, maar als wij in goede doen zijn, staan we even ver. We zijn even goed als Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties