Interview Vanoppen wil moderne voetbalclub: "Maar geef me wat tijd"

Steurbaut Kersten
| 33 reacties
Vanoppen wil moderne voetbalclub: "Maar geef me wat tijd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Patrick Vanoppen heeft woensdag zijn machtsgreep op het Kiel voltooid. “Ook bij een eventuele degradatie zal ik me blijven engageren”, stelt de projectontwikkelaar de fans gerust. “Maar ik ben ervan overtuigd dat we niet zakken."

The Bear is back. Het is duidelijk dat Patrick Vanoppen, de nieuwe baas op het Kiel, voor een revolutie zal zorgen binnen Germinal Beerschot. De projectontwikkelaar dweept met het verleden van Beerschot en verscheen woensdagavond na het akkoord met erevoorzitter Jos Verhaegen zelfs met een shirt met het rugnummer 13 en de naam Patrick.

“Ik wil van de club een moderne voetbalclub maken met een mooie toekomst”, zegt Vanoppen aan Voetbalkrant.com. “Geef me echter wel even wat tijd om alles op een rijtje te zetten en te herorganiseren.”

Sportief voert Germinal Beerschot nog een andere strijd uit, eentje tegen de degradatie. “Ook bij een eventuele degradatie zal ik me blijven engageren voor de club, maar ik ben ervan overtuigd dat we niet zakken. Het enthousiasme en positivisme van de spelers en supporters stelt me gerust.”

Vanoppen wil het Olympisch Stadion de komende weken terug vol krijgen. “Voor de volgende mag iedere abonneehouder één extra persoon mee naar het stadion meenemen om de ploeg vooruit te schreeuwen.” Dankzij de lopende actie zijn er voor de wedstrijd tegen KV Kortrijk al 500 extra tickets de deur uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties