Biglia: "Ajax is team voor Champions League"

Michiel Derwael
| 35 reacties
Biglia: "Ajax is team voor Champions League"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht-middenvelder Lucs Biglia is ontgoocheld na de nederlaag in Amsterdam. Anderlecht ging in twee wedstrijden ten onder tegen Ajax.

Anderlecht kon op geen enkel moment aansprak maken op de overwinning. Volgens Biglia was de 0-3 nederlaag in eigen huis nog niet verteerd. "De 0-3 thuis was mentaal een zware klap. Vooral om het zo onverdiend was", vertelde de Argentijn in Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

"Tegen Westerlo (2-0-verlies) zag je daarvan de gevolgen en ook vandaag waren we nog niet hersteld. Maar we moeten vooruit kijken. Vanaf vrijdag moeten we de pagina omdraaien en ons helemaal focussen op de topper van komende week tegen Genk."

Het verschil tussen Anderlecht en Ajax was groot en dat werd bevestigd door Biglia. "Ajax is een team voor de Champions League, wij zijn op onze plaats in de Europa League. Je zag bij Ajax dat ze dit seizoen nog ervaring puurden uit hun Champions League-duels met Milan en Real Madrid. Maar ik blijf erbij dat de kansen fiftyfifty waren. En in de heenmatch waren we ook de evenknie", verklaarde Biglia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties