Kuyt: "Kwestie van tijd eer dat doelpunt viel"

Maarten Van Bever
| 2 reacties
Kuyt: "Kwestie van tijd eer dat doelpunt viel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool had het niet onder de markt tegen Sparta Praag. Verlengingen leken in de maak, maar een rake kopbal van Dirk Kuyt in de slotminuten bezorgde Liverpool alsnog de zege. In de achtste finales van de Europa League treffen The Reds het Portugese Sporting Braga.

Liverpool had tegen Sparta Praag maar liefst 176 minuten nodig om tot scoren te komen, aangezien ook de heenmatch op 0-0 geëindigd was. "Het duurde even", beaamt Dirk Kuyt. "Maar 1-0 is genoeg om door te gaan, dus we zijn er blij mee. De winst is het enige dat telt."

Liverpool kende de nodige moeite met het stugge spel van de Tsjechen. "Maar we moesten doorgaan waar we mee bezig waren. We creëerden voldoende kansen, het was gewoon een kwestie van tijd voordat het doelpunt zou vallen," aldus Kuyt.

In de achtste finales wacht een ontmoeting met het Portugese Sporting Braga. "We misten vanavond een aantal spelers. Het is positief dat die er straks weer bij zijn. Er zit nog veel in".

De Nederlandse aanvaller had nog meer goed nieuws. Een contractverlenging lijkt in de maak. "Het ziet er positief uit", vertelt Kuyt, wiens huidige contract nog tot de zomer van 2012 loopt. "Hopelijk kan ik binnen één of twee weken met goed nieuws komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties