Verbist: "Nooit schrik gehad"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Verbist: "Nooit schrik gehad"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Verbist bouwde woensdagavond een feestje in de catacomben van het Olympisch Stadion. De doelman verzekerde zich met Cercle Brugge voor de derde keer op rij voor de halve finale van de Beker van België.

Cercle Brugge gaf tegen Germinal Beerschot heel weinig weg. “We hebben goed verdedigd”, aldus Verbist. “Maar het was ook niet aan ons om hier het spel te komen maken. En na de gelijkmaker was de wedstrijd helemaal dood.”

Verbist heeft niet getwijfeld aan de kwalificatie, ook niet na de 1-0 van Daniel Cruz. “Zelfs bij 2-0 was er niets verloren. Wij moesten vanavond gewoon een doelpuntje maken, dan moesten zij al vier keer scoren. En met onze aanvallende kwaliteiten wist ik dat er wel eentje tegen de netten zou gaan.”

“Het was wel belangrijk dat we snel 1-1 maakten, want de vlam zat meteen in de pan en het publiek ging erachter staan. Maar ik heb nooit schrik gehad dat het nog fout zou lopen.”

Cercle zit nu al voor de derde keer op rij bij de laatste vier. “Dat is mooi, maar we hebben maar één doel en dat is de finale. En liefst willen we die nog winnen, al is de groep daar nog niet echt mee bezig. Er moet nog veel gebeuren, te beginnen met die twee wedstrijden tegen Westerlo.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties