De Ceulaer: "Play-off 1 zou kers op taart zijn"

Nico Wieme
| 5 reacties
De Ceulaer: "Play-off 1 zou kers op taart zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na nog geen tien minuten scoorde Benjamin De Ceulaer de 2-0 voor Lokeren tegen Zulte Waregem. Voor de Limburger meteen zijn negende seizoenstreffer. "Nooit eerder scoorde ik zoveel in één seizoen."

Benjamin De Ceulaer was bijzonder opgetogen met zijn negende roos van het seizoen. "Ik heb ooit maximaal zeven keer gescoord in één seizoen. Dit is de eerste keer dat ik er zoveel maak. Het belangrijkste is echter dat we de drie punten thuis houden en dat KV Mechelen niet voorbij Gent geraakt is. We doen een goede zaak."

De pocketspits lijkt echt een neus voor doelpunten te hebben. "Ik sta inderdaad altijd op de goede plaats. Ik weet niet wat Sammy Bossut daar uitstak. Ik had nochtans niets met hem afgesproken, want ik ken hem niet. Ik heb het geschenk dan maar in dank aangenomen", grapte Benji.

Na de 2-0 kwam Lokeren in de tweede helft nog in de problemen. De Ceulaer vond dat zijn team dat aan zichzelf te wijten had. "We hebben toen niet meer gevoetbald en met veel lange ballen gewerkt. Waren we voor een derde doelpunt gegaan, dan was het boeken toe voor de bezoekers."

Mooi seizoen

Lokeren verstevigt nu zijn plaats in de top zes en heeft uitzicht op een mooi seizoenseinde. "Dit is tot nu toe al een heel mooi seizoen. We hebben al veel bereikt met verzorgd voetbal. Play-off 1 is geen must, maar zou wel de kers op de taart zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties