Grozny: "Tegen wie moest Boussoufa beschermd worden?"

Grozny: "Tegen wie moest Boussoufa beschermd worden?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat de transfer van Boussoufa naar Terek Grozny is afgesprongen, lijkt in Tsjetsjenië niet in goede aarde gevallen. Vice-voorzitter Alchanov haalt de botte bijl boven als hij over de ex-speler van Anderlecht praat.

"Eerlijk gezegd was ik er geen voorstander van dat Boussoufa bij ons kwam spelen", wist Het Nieuwsblad te vernemen. "Hij stelde hoge financiële eisen, die niet in overeenstemming zijn met zijn spelniveau. Ook houdt Boussoufa niet van contactvoetbal, en in Rusland wordt juist vooral contactvoetbal gespeeld. Hij speelt zuiver op de aanval."

De eisen van Boussoufa zouden ook overdreven geweest zijn. "Er zijn in de club voetballers die 15.000 euro verdienen, en een ander zou dan ineens 500.000 euro krijgen. Dat is niet normaal. Dat verziekt weer het klimaat dat we proberen te scheppen. Boussoufa eiste vier lijfwachten, die met hem in de Mercedes naar de training moesten rijden, een huis, bewaking. Tegen wie moet je hem beschermen?"

"Stelt u zich eens voor: Boussoufa komt naar de training in een Mercedes, met lijfwachten, en Zaoer Sadajev die ik beter vind dan Boussoufa, rijdt samen met het team in de bus. Daarom heeft de leiding van de club besloten dat we niemand hoger of lager plaatsen. En de jongens zijn daar heel tevreden over. Daarmee hebben we het team zelfs nog meer verenigd.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties