9. Prince B overloopt het voetbalweekend

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
9. Prince B overloopt het voetbalweekend
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Prince scoorde vorige week één op drie. Dat kan dus beter. Voor het weekend van 18, 19 en 20 maart ging onze huisadviseur weer op zoek naar enkele leuke bets.

Vandaag gaat Prince B. weer op zoek naar weddenschappen gelijk aan of hoger dan 1.50. Prince B. heeft voor het komende voetbalweekend alvast drie leuke voorspellingen gedaan. Bovendien houdt onze huisadviseur ook zijn eigen klassement (momenteel score van 10 op 24) bij. Waag zelf uw kans bij BWIN!

Heeft u nog leuke odds gezien gelijk aan of hoger dan 1.50? Laat het dan weten bij de reacties onder dit artikel!

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

1. Ingolstadt - Hertha BSC 2 @ 1.78
Hertha BSC staat aan de leiding in de Duitse tweede Bundesliga en hoopt na de degradatie van vorig seizoen meteen terug te keren. De hoofdstedelingen zijn alvast goed op weg met 55 punten uit 26 duels. Ingolstadt staat net boven de degradatiestreep en voetbalt met de daver op het lijf. Vermits de top drie promoveert in de tweede liga heeft Hertha al acht punten voorsprong op nummer 4 Aue. Berlijn kan dus relax aan de match beginnen en dat bevordert de voetballende mogelijkheden. We zien Hertha BSC winnen en bevestigen dat het wil terugkeren op het hoogste niveau.

2. West Bromwich - Arsenal 2 @ 1.70
Arsenal zag op enkele weken tijd vanalles verloren gaan: de League Cup, de Champions League en de FA Cup. Alleen in de competitie kunnen de Gunners nog een prijs pakken, maar het is wel de belangrijkste prijs van het seizoen. De Londenaars zijn de grootste uitdager van Manchester United en kunnen zich nu geen puntenverlies meer veroorloven. West Brom knokt tegen de degradatie wat het spelniveau niet ten goede zal komen. We zien Arsenal revanche pakken voor de slechte reeks van de laatste weken.

3. OH Leuven - Turnhout 1 @ 1.50
Leuven is samen met Lommel in grote strijd voor een ticket naar de hoogste klasse. De Vlaams-Brabanders moeten dan ook winnen in eigen huis van Turnhout. De Kempenaars staan in de middenmoot op de 10de plaats maar moeten toch nog opletten voor de degradatie. Vermits we Leuven en Lommel nog wel enkele weken nek-aan-nek zien strijden, verwachten we niets anders dan een thuiszege.

Bekijk ook eens wat u kan winnen als u onderstaande wedstrijden zou combineren in één combo.

Manchester Utd - Bolton 1 @ 1.38
Dortmund - Mainz 1 @ 1.45
Westerlo - Charleroi 2 @ 6.00
Internazionale - Lecce 1 @ 1.25
Excelsior - FC Twente 2 @ 1.50

Inzet: € 150
Nettowinst: € 3226,68

Odds kunnen schommelen naargelang het aantal personen die weddenschappen plaatsen op een bepaalde uitkomst. Wees er dus op tijd bij!
 

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties