Bundesliga: Bayern München wint zuinig van ploeg Bailly

Melissa Maes
| 5 reacties
Bundesliga: Bayern München wint zuinig van ploeg Bailly
Foto: © SC

De nummer één van de Bundesliga, Borussia Dortmund, won overtuigend van de nummer vier in stand. Bij Bayern München was er geen sprake van een doelpuntenkermis, het won met 1-0 van de laatste in stand, Borussia Mönchengladbach.

Bayern München – Borussia Mönchengladbach 1-0

Bayern München had veel moeite tegen de laatste in stand. Het enige doelpunt kwam van Arjen Robben. De Nederlander ging de combinatie aan met Franck Ribéry en passeerde vervolgens onze landgenoot Logan Bailly.

Met deze zege profiteert de ploeg van Daniel Van Buyten van het puntenverlies van Hannover 96. Bayern stijgt naar plaats drie en blijft in de running voor een ticket voor de Champions League.

Borussia Dortmund – Hannover 96 4-1

Via Mohammed Abdellaoue kwamen de bezoekers op voorsprong. De vreugde was echter van korte duur, Mario Götze zette de stand na een uur weer gelijk. Vijf minuten later kopte Lucas Barrios de bal in doel. Naar het einde van de wedstrijd toe scoorde opnieuw Barrios, 3-1. Kevin Grosskreutz bepaalde de eindstand op 4-1 met een schot buiten de zestien.

Borussia Dortmund is nog steeds in de running voor de Duitse landstitel. Volgende week gaat Dortmund op bezoek bij Hamburger SV.

Overige uitslagen:
FC Kaiserlautern – Bayer Leverkusen 0-1
Werder Bremen – VfB Stuttgart 1-1
FSV Mainz 05 – SC Freiburg 1-1
1899 Hoffenheim – Hamburger SV 0-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties