Coulibaly: "Standard is bang voor ons"

Onbekend Onbekend
| 9 reacties
Coulibaly: "Standard is bang voor ons"
Foto: © SC

AA Gent-aanvaller Coulibaly is alvast niet onder de indruk dat het b-elftal van Standard afgelopen weekend ging winnen op Anderlecht. "Ik interpreteer het zo: zij zijn bang voor ons", aldus de Senegalees in HLN.

"Hoe ik interpreteer dat Standard met een b-elftal ging spelen in het Astridpark? Ik interpreteer het als dat zij bang zijn voor ons. Standard kent de waarde van Gent. Wij kunnen iedereen pijn doen, waar we ook spelen. Pas op, het is zondag goed uitgedraaid. Maar het blijft een feit dat ze niet al hun middelen hebben gebruikt, dus hechten ze meer belang aan de match tegen Gent."

"Dat zegt toch veel? Want het was een groot risico. Als ze verliezen, gaan wij misschien met veel vertrouwen naar Luik en beginnen zij te twijfelen."

Toch kent de Senegalees de kwaliteiten van Standard en de zwaktes van zijn eigen ploeg. "Standard heeft genoeg ervaring. Dat kan vanavond het verschil maken. Een Tchite, Defour, Leye, Witsel of Van Damme kunnen die situaties beter aan dan wij. Jeugdigheid speelt ons soms parten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties