Timmermans (KVM) ontsteld over insinuaties zwijggeld

Jelle Vereecke
| 52 reacties
Timmermans (KVM) ontsteld over insinuaties zwijggeld
Foto: © SC

Er doen insinuaties de ronde dat KV Mechelen zwijggeld gekregen zou hebben van Lierse om te verzwijgen dat de niet-speelgerechtigde Jason Adesanya werd opgesteld. KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans reageert ontsteld.

"Ik neem hier met ontsteltenis kennis van", zegt Johan Timmermans in S/VM. "Dit is gelanceerd in de Franstalige pers en ik betwist het met klem. Het lef alleen al om dit te durven veronderstellen. Ik heb een advocatenkantoor en ik kan het mij echt niet permitteren om me in dergelijke avonturen te storten. Ik ben hier absoluut niet mee gediend."

"De dag na de wedstrijd controleren wij altijd het scheidsrechtersblad", doet de KVM-voorzitter zijn verhaal. "Na onderzoek bleek dat de speler zijn licentie had aangevraagd op de dag van de wedstrijd en dat hij al sinds 2009 bij Lierse was aangesloten. Volgens de bondsreglementen bleek er niets onreglementairs gebeurd."

De vraag is wie er achter het anonieme telefoontje naar Eupen, met de insinuaties van het zwijggeld, zit. "Zeker niet iemand van het bestuur van Mechelen", zegt Timmermans. "Ik heb meneer Theissen amper vijf minuten gezien na onze wedstrijd tegen Eupen, daar is toen zelfs niet gesproken over die speler. Zelfs met Lierse hebben we hierover absoluut geen contact gehad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties