Vloet wordt technisch directeur Sparta Rotterdam

Jelle Vereecke
| 1 reacties
Vloet wordt technisch directeur Sparta Rotterdam
Foto: © SC

Wiljan Vloet wordt de nieuwe algemeen/technisch directeur van Sparta Rotterdam. De club is ondertussen afgezakt naar de Nederlandse tweede klasse, maar wil opnieuw uit het dal klimmen.

De overgang is opmerkelijk, want Wiljan Vloet is op dit moment nog hoofdtrainer van NEC Nijmegen, de club van Bjorn Vleminckx. Vloet heeft echter altijd een hart gehad voor Sparta, de club waarvoor hij vroeger zelf nog speelde. Vloet zal er vanaf 1 juli aan de slag gaan en tekende een contract voor vijf jaar.

"Het is een bewuste keuze geweest van mij om te stoppen als trainer", zegt Vloet. "Een beleidsmatige keuze heb ik altijd geambieerd en Sparta is in mijn ogen een club met potentie. De kans om met Sparta aan een succesvolle toekomst te werken, wil ik met beide handen grijpen."

"Natuurlijk is al mijn aandacht nu gevestigd op NEC en het op een goede manier afsluiten van het seizoen. Ik ben ook heel blij dat NEC heeft meegewerkt aan deze nieuwe stap in mijn carrière. De onderhandelingen tussen Sparta en NEC zijn ook in goede harmonie verlopen. Dat vind ik heel belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties