Zevne: "Deed deugd om er terug bij te zijn"

Dirk Pieters
| 18 reacties
Zevne: "Deed deugd om er terug bij te zijn"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Kerem Zevne kreeg afgelopen weekend eindelijk nog eens wat speelminuten bij de Great Old. De Turkse middenvelder kon niet onder stoelen of banken steken dat hij enorm gelukkig was dat hij opnieuw mocht opdraven in het eerste elftal.

Het was heel leuk om terug op het veld te staan en zeker voor ons eigen supporters. Het heeft te lang geduurd, maar zaterdag heb ik eindelijk terug wat speelminuten gekregen. Ik denk dat ik goed ben ingevallen. Ik kwam veel aan de bal binnen die enkele minuten.", aldus Zevne aan Voetbalkrant.com.

Het was lang geleden dat Zevne nog eens mocht spelen. De trainer heeft blijkbaar niet erg veel vertrouwen in me, maar door blessures en schorsingen was ik er eindelijk weer bij. Ik hoop dat hij opnieuw begint te geloven in me. Ik denk nog altijd dat ik veel kon betekenen voor deze club en dat liet ik in het begin van dit seizoen toch ook zien, maar in 2011 speelde ik plots geen enkele minuut meer." 

Hoe het nu verder moet blijft een vraagteken. "Ik heb nog een contract voor één seizoen en wil dat graag uitdoen omdat ik zeer graag bij Antwerp ben. We hebben een leuke groep en de supporters zijn uniek, maar ik weet niet wat de club erover denkt. Ze moeten eerlijk zeggen wat de bedoeling is, anders moeten we een oplossing zoeken. Ik ben 21 en wil zoveel mogelijk spelen zodat ik een betere voetballer kan worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties