Dirar: "We missen Vargas"

Fabian Morren
| 31 reacties
Dirar: "We missen Vargas"
Foto: © SC

Club Brugge moet knokken om een plaats in de top drie. Eigenlijk moet er dan ook gewonnen worden bij Anderlecht. "Maar we scoren zo moeilijk. We missen Vargas", zegt Nabil Dirar.

Club pakte 6 op 15 in de play-offs. "Ik had niet gedacht dat we zo snel zo veel punten zouden verliezen", bekent Dirar in HLN. "Anderzijds: er zitten alleen maar grote ploegen in de play-offs en geen enkele match is gemakkelijk. Kampioen spelen is zeer moeilijk geworden. Ons doel is nu de top drie. Daar spelen we voor."

Waar ligt het probleem bij Club? "Wij scoren moeilijk. Ons grootste verlies is Vargas. Ronald was super bezig. Hij droeg de ploeg op de schouders en wij wisten dat hij het verschil ging maken. Dat was een geruststelling. Vargas scoorde elke week en was echt klaar voor de play-offs. We missen hem", aldus de Marokkaanse international.

De moeilijkste tegenstander in de play-offs vond Dirar niet Standard of Genk. "Neen, Lokeren. En dat meen ik. Ik vond hen supersterk hier. Ze speelden niet alleen goed georganiseerd, ze hadden ook de beste kansen. Geen enkele andere ploeg heeft zulke grote kansen gehad in Brugge. Daarom was ik zo verbaasd dat Anderlecht daar kon winnen met tien man. Dat was knap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties