Club Brugge en Vargas op dezelfde golflengte

Bart De Wilde
| 47 reacties
Club Brugge en Vargas op dezelfde golflengte
Foto: © SC

Vanmiddag organiseerde Club Brugge een persmoment met Ronald Vargas en Sven Vermant om een aantal zaken uit te klaren vooraleer Vargas naar Venezuela vertrekt. De geblesseerde speler zit nog altijd op dezelfde lijn als het bestuur.

Woensdag was er heel wat commotie ontstaan omtrent de contractonderhandelingen met Ronald Vargas. “Door de taalbarrière zijn bepaalde zaken verkeerd begrepen. Dat is jammer, maar alles in nu uitgeklaard. We zitten opnieuw op dezelfde lijn. Alles is uitgeklaard. Ik wil nog altijd verder met Club Brugge”, verklaart Vargas aan Voetbalkrant.com.

Sport manager Sven Vermant gaf een woordje extra uitleg namens het bestuur van Club Brugge: "In zekere zin waren we ook een beetje verrast door wat we gelezen hebben. Tijdens onderhandelingen zijn er altijd twee verschillende kanten. Er is de gevoelsmatige kant en er is de zakelijke kant. Het is belangrijk dat die twee facetten tijdens onderhandelingen gescheiden blijven."

Club Brugge wil in zijn onderhandelingen een consequente lijn leggen en doet dat ook. Er zijn al drie gesprekken geweest. Wij hebben Ronald een nieuw topvoorstel gedaan binnen de mogelijkheden van de club. We willen verder met de speler en ons respect voor en vertouwen in hem is groot.

Revalidatie
“De revalidatie verloopt zeer goed dankzij Thomas Geschier die dagelijks met me werkt” vertelt de Venezolaan. “Ook de dokter heeft bevestigd dat de revalidatie goed verloopt. Ik ben op de goede weg terug, maar moet ook voldoende rusten om zeker niet te hervallen.”

“Ik ben nu vooral bezig met de spiermassa in mijn bovenbenen terug op te bouwen door krachtoefeningen en op de fiets te rijden. De spiermassa in mijn linkerbeen was bijna volledig verdwenen door de operatie.”

Wanneer de Venezolaan opnieuw fit is, kan hij moeilijk zeggen: “Een blessure als de mijne brengt een revalidatie van zes tot acht maanden met zich mee. Het zou kunnen dat ik iets sneller fit ben, dat beslist de dokter."

 Venezuela
De Club-middenvelder vertrekt vrijdag voor een goede maand naar zijn thuisland: "Ik voel mij thuis in Venezuela en wil graag even bij mijn familie zijn. Het klimaat is daar ook beter." Blauw-Zwart stuurt Geschier mee naar Venezuela om de revalidatie optimaal te laten verlopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties