Van Holsbeeck werkt met Chelsea aan constructie voor De Bruyne en Lukaku

Steurbaut Kersten
| 349 reacties
Van Holsbeeck werkt met Chelsea aan constructie voor De Bruyne en Lukaku
Foto: © SC

Anderlecht wil Kevin De Bruyne volgend seizoen een paars-wit truitje aanmeten. Manager Herman Van Holsbeeck heeft mogelijk een oplossing gevonden om de transfer te realiseren.

In het Astridpark beseffen ze dat Romelu Lukaku volgend jaar Vincent Kompany en Thomas Vermaelen zal vervoegen in de Premier League. En daar wil Anderlecht op inspelen.

Chelsea is een van de belangrijkste kandidaten om Lukaku over te nemen en dat bracht Van Holsbeeck op een lucratief idee. The Blues zijn immers ook gecharmeerd door De Bruyne.

Van Holsbeeck zat met het bestuur van de Londense club om de tafel en besprak het idee om De Bruyne via Anderlecht naar Stamford Bridge te versluizen. Er zijn twee pistes: Racing Genk verkoopt De Bruyne deze zomer aan Chelsea, dat de aanvallende middenvelder op zijn beurt uitleent aan Anderlecht.

Een andere mogelijkheid is dat paars-wit de miljoenen die het vangt voor Lukaku, wellicht twintig miljoen, besteed aan een transfer van De Bruyne, zes tot acht miljoen. Chelsea krijgt dan een voorkooprecht om de jonge Belg later naar Engeland te hengelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties