Boekt Beveren-Waasland een tweede thuiszege op rij?

Bart De Wilde
| 14 reacties
Boekt Beveren-Waasland een tweede thuiszege op rij?
Foto: © SC

Waasland-Beveren ontvangt zondagmiddag Lommel en gaat voor een tweede thuisoverwinning op rij. Lommel aast op revanche na de nederlaag tegen Bergen vorige donderdag.

Laurens Paulussen en Jean-Paul Kielo-Lezi vielen donderdag in de wedstrijd tegen Eupen uit met een blessure. Julien Tournut viel ook uit, maar speelde vandaag sowieso niet door een tweede gele kaart te pakken tegen Eupen.

Waasland-Beveren-coach Dirk Geeraerd heeft dus wat puzzelwerk, maar wil toch graag de drie punten thuishouden. "Onze jongens zijn gemotiveerd en spelen met vertrouwen," verklaart de coach.

Pieter Thijs en Björn Sengier kunnen niet spelen voor Lommel. In de plaats van doelman Sengier komt waarschijnlijk Jelle Eyckens. Guy Dufour is duidelijk nog gemotiveerd. "Thuis verliezen met 5-1 is pijnlijk, maar we moeten durven toegeven dat Bergen beter was. Waasland-Beveren staat één punt voor ons, maar met nog vier wedstrijden te spelen is alles nog mogelijk," verklaart Defour op het digitaal huis van Lommel.

U kan de wedstrijd live volgen op uw favoriete voetbalwebsite

En in de wedstrijd Bergen-Eupen spelen de Oostkantonners hun laatste kans op een verlengd verblijf in eerste klasse uit.

Volg ook Bergen-Eupen live...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws