Man Utd verliest Jones misschien aan rivalen

Yves Dekoning
| 10 reacties
Man Utd verliest Jones misschien aan rivalen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Phil Jones is nog steeds een speler van Blackburn. Het zag er naar uit dat hij naar Manchester United zou verhuizen, maar Arsenal en Liverpool proberen de transfer te kapen. Ook Chelsea zou zich nog in de debatten mengen.

Afgelopen dinsdag werd gemeld dat Phil Jones van Blackburn naar Manchester United zou verhuizen. De 19-jarige verdediger wil de Rovers verlaten en Man Utd had een bod van 18 miljoen euro uitgebracht. Hierdoor mocht de club met Jones praten door een clausule in zijn contract, maar Blackburn zag toch liever meer geld.

Zaterdag zouden Arsenal en Liverpool met een hoger bod over de brug zijn gekomen. Met 25 miljoen euro zou Liverpool momenteel het meest willen betalen voor Jones. Chelsea houdt de situatie ook in de gaten. Het is niet duidelijk of de Blues zich in de debatten zullen mengen. Het is nog wachten op een nieuwe manager.

Blackburn hoopt nog steeds Jones te overtuigen om te blijven. Geld is geen probleem voor eigenares Anuradha Desai. Ze wil hem een hoger loon bieden dan Man Utd. Maar door de clausule in het contract moet Blackburn Jones laten gaan voor een bod van minstens 18 miljoen euro. Als er meerdere ploegen dat bedrag bieden mag de club wel kiezen.

Als Manchester United zijn slag niet thuishaalt, gaat dat pijn doen. De speler zou nog steeds naar Old Trafford willen verhuizen, maar United heeft met zijn werkwijze het bestuur van Blackburn op de teen getrapt. Jones signeerde na een training met de Engelse U21 een shirt van Manchester United voor de fans.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties