Betaalt Manchester City 20 miljoen euro voor een Belg?

Steurbaut Kersten
| 74 reacties
Betaalt Manchester City 20 miljoen euro voor een Belg?
Foto: © SC

Staan er volgend seizoen drie Belgen op de loonlijst van Manchester City. De club van Vincent Kompany en Dedryck Boyata bereidt een bod voor op Radja Nainggolan, meldt de Italiaanse krant 'La Nuevo Sardaigna'.

De 23-jarige Nainggolan heeft het voorbije seizoen indruk gemaakt met de Italiaanse eersteklasser Cagliari. De middenvelder speelde mee in 36 wedstrijden en was goed voor twee doelpunten. Een bod van negen miljoen van Napoli werd door het bestuur van Cagliari al van tafel geveegd.

Manchester City-coach Roberto Mancini liet eerder al weten dat Nainggolan een van zijn favorieten uit de Serie A is. Nu lijkt de club van Vincent Kompany een volgende stap te zetten. Manchester City zou op het punt staan om een bod tussen de vijftien en twintig miljoen euro uit te brengen op onze landgenoot.

Volgens La Nuevo Sardaigna zijn ook Real Madrid, AC Milan en Inter geïnteresseerd in Nainggolan. De Belg met Indonesische roots speelde één keer voor de Rode Duivels en kreeg zijn jeugdopleiding bij het toenmalige Germinal Beerschot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties