Boi: "De beleving is weer groter"

Maarten Verhoeven
| 4 reacties
Boi: "De beleving is weer groter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na 23 jaar bij Cercle was Frederik Boi toe aan een nieuwe uitdaging. Die vond hij bij promovendus OH Leuven.

In Sport/Voetbalmagazine blikt Boi terug op zijn periode bij Cercle Brugge en kijkt hij vooruit naar het nieuwe seizoen met nieuwkomer OH Leuven.

"Met mijn overstap naar OHL heb ik weer een nieuw doel. De beleving is weer groter. Niet dat ik er bij Cercle met mijn klak naar smeet, maar er zat misschien meer in. Dat ligt in de eerste plaats aan mezelf, maar ik had ook het gevoel dat men er bij Cercle niet alles probeerde uit te halen."

"In feite is er elk jaar al interesse geweest, maar ik zat goed bij Cercle, dus wilde ik niet weg. Omdat Cercle nu zelf liet weten dat ik weg mocht en op dat moment Leuven zich aandiende, leek het alsof plots de puzzel in elkaar paste".

Verrassen

Boi heeft meteen een goed gevoel bij OH Leuven. "De medische begeleiding is top, dankzij de nabijheid van de universiteit. De eerste drie dagen bestonden uit louter onderzoeken: spiertesten, evenwichtstesten, eettesten, noem maar op. Daaraan voel je dat er een visie is bij OHL."

"Ik denk dat we zoals Zulte Waregem in hun eerste seizoen kunnen verrassen. Je merkt dat iedereen bereid is er heel hard voor te werken. Ze weten dat het niet vanzelf zal gaan en dat we een heel moeilijke competitiestart voor de boeg hebben."

Boi zal Cercle wel aandachtig blijven volgen. "Cercle zal altijd de ploeg van mijn hart blijven. Ik ben een Cerclesupporter voor het leven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties