Degraen: "We hebben een tikkeltje geluk nodig"

Fabian Morren
| 13 reacties
Degraen: "We hebben een tikkeltje geluk nodig"
Foto: © SC

Vanavond moet het gebeuren voor Racing Genk in de derde voorronde van de Champions League. De landskampioen verdedigt tegen Partizan Belgrado een 2-1-voorsprong.

"We bewezen in onze laatste matchen dat we zo klaar zijn als we kunnen. Tegen Beerschot lieten we mooi voetbal zien, en ik begreep dat Genk toen na de rust wat met de handrem speelde. We hebben alleen een tikkeltje geluk nodig om ons tegen Partizan te plaatsen", weet algemeen directeur Dirk Degraen in HLN

Financieel zou Genk een zeer goede zaak doen. "Ik beschouw deze return sportief belangrijker dan financieel", zegt Degraen. "Het geld is een extra, maar we kunnen nu al tegen een stootje. Natuurlijk, als we daarna nog een ronde doorstoten naar de CL-groep, spreken we financieel wél over een wereld van verschil. We hopen nog eens aan het 'Grote Gebeuren' te mogen deelnemen."

Al is er ook nog de Europa League als vangnet. "Op zich is dat het eerste doel. Maar ja, dat is hetzelfde als play-off I halen en op de tweede plaats staan, en dan zeggen dat we niet voor de titel spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties