Standard: "Niet gelukkig met vertrek Defour en Mangala"

Melissa Maes
| 207 reacties
Standard: "Niet gelukkig met vertrek Defour en Mangala"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour en Eliaquim Mangala trekken dinsdag naar Portugal om een medische keuring te ondergaan bij FC Porto. Daarna zullen de transfers officieel worden afgerond. Dat heeft Standard maandag bevestigd.

"Als goeie spelers de club verlaten, kun je niet gelukkig zijn. Maar we deden beloftes aan Steven Defour en die moeten we houden", aldus algemeen directeur Pierre François.

"Wat Eliaquim Mangala betreft: hij heeft zich altijd voor 150% ingezet voor Standard. Hebben wij dan het recht om hem te beletten zijn briljante carrière voort te zetten? Zijn vertrek was niet aan de orde, maar het eerdere bod van Valencia zette een deur open en uiteindelijk is het Porto dat van de situatie heeft geprofiteerd."

Standard zou voor Defour en Mangala een bedrag van dertien miljoen euro ontvangen. Twintig procent van de som voor Defour gaat wel nog naar Racing Genk, waar het goudhaantje doorbrak.

Zien de Rouches ook nog Mehdi Carcela vertrekken naar Anzhi? "Ik kreeg nog geen enkel concreet of officieel bod van de Russen. Ik kan evenwel niet verzekeren dat niemand nog zal vertrekken. We dwingen daar niemand toe, maar kunnen niets uitsluiten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties