Defour en Mangala officieel voorgesteld

Stefan Claus
| 63 reacties
Defour en Mangala officieel voorgesteld

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour en Eliaquim Mangala zijn woensdag voorgesteld aan de Portugese pers. De nieuwbakken Portospelers delen dezelfde mening: “Tegen Porto zeg je niet nee”.

De twee ex-Standardspelers kwamen lovende woorden te kort. “Alles is hier schitterend. Het oefencomplex en het stadion zijn ronduit fantastisch”, aldus Defour. “Hier wil ik verder evolueren als voetballer”. Gevraagd naar zijn favoriete positie en zijn kwaliteiten antwoordde Defour: “In de as van het veld speel ik het liefst. Dan kan ik beroep doen op mijn werkersmentaliteit, spelinzicht en mijn goede passing”.

Ook Mangala stond in Porto de pers te woord. “Ik wil hier zo snel mogelijk integreren”, zo zei de Fransman. “Ook Benfica Lissabon wilde me nog halen, maar zij kwamen te laat. In mijn hoofd had ik toch al voor Porto gekozen. Hier in Porto krijgen jonge spelers de kans zich in een Europese topclub te bewijzen”.

Dinsdag tekenden beide spelers een contract voor vijf seizoenen in Porto. In de beide contracten staat tevens een transferclausule van vijftig miljoen euro. Mangala zal bij Porto met het nummer 22 spelen, Defour met het nummer 35.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties