Hazard beledigde Leekens

Tomas Taecke
| 255 reacties
Hazard beledigde Leekens
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard heeft bondscoach Georges Leekens en zijn assistent Marc Wilmots beledigd na zijn vervanging tijdens België-Turkije. Kort nadat de bondscoach zijn speler voor drie wedstrijden schorste, komt de echte oorzaak aan het licht.

Toen Eden Hazard naar de kant werd gehaald tijdens de interland tegen Turkije, heeft hij de bondscoach en zijn assistent beledigd. Een lid van de technische staf van onze Rode Duivels kon aan de hand van videobeelden analyseren dat de coaches het mikpunt waren van de uitlatingen.

Volgens Sport/Footmagazine heeft Hazard dit ook bevestigd. Nadat hij buiten het stadion ostentatief een hamburger at, gaf hij aan hetzelfde lid van de staf van de Duivels toe de trainers te hebben beledigd.

Georges Leekens heeft deze informatie tot op heden nooit naar buiten gebracht. Wel gaf hij op de persconferenties aan dat hij een speler niet zou schorsen voor het eten van een hamburger, maar wel voor zwaardere feiten. Volgens het zusterblad van SVm beroepen hun Franstalige collega's zich op twee bronnen uit de onmiddellijke omgeving van Eden Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties