Wenger niet ongerust na vertrek Fabregas

Tomas Taecke
| 22 reacties
Wenger niet ongerust na vertrek Fabregas
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger vreest niet voor Arsenal na het vertrek van Fabregas. De Fransman betreurt het verlies van de klasbak maar heeft er vertrouwen in dat Londenaren even sterk voor de dag zullen komen.

Cesc Fabregas keert na een klein decennium Arsenal terug naar FC Barcelona. De spelmaker van de Gunners lijkt een leemte achter zich te laten, iets waar Arsenal-coach Wenger geen schrik voor heeft. "Cesc is een fantastische speler, misschien wel één van de beste ter wereld", geeft de Fransman toe op de officiële website van de Premier League. "Maar het leven voor Arsenal gaat ook verder zonder Fabregas", voegt hij eraan toe.

"Het is belangrijk onze doelen voor ogen te houden en professioneel om te gaan met deze situatie. De club heeft in zijn 125-jarig bestaan veel legendes gekend die op hun beurt ook het schip hebben verlaten. Het verlies van Fabregas valt te betreuren, maar we hebben er alles aan gedaan hem bij ons te houden. Soms moet je ook denken aan het belang en de wensen van de speler in kwestie", vertelt de coach. "Cesc is niet vertrokken om financiële redenen of omdat de clubliefde ontbrak. Hij wilde absoluut terugkeren naar het team waar hij opgroeide en leerde voetballen. Uiteindelijk was het heel moeilijk om hem tegen te houden", besluit de manager van Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties