Beerschot met Stijnen op zoek naar punten in Lier

Jarryd Naegels
| 35 reacties
Beerschot met Stijnen op zoek naar punten in Lier
Foto: © SC

Beerschot is met een vier op negen niet onaardig begonnen aan het seizoen. Vanavond staat er een uitduel op het programma bij Lierse. "Een zege zou een enorme boost betekenen."

Beerschot, met Stijn Stijnen tussen de palen, gaat straks op zoek naar punten op Het Lisp. "Als we punten pakken in Lier, dan kunnen we daar als ploeg heel lang op teren", denkt Wim De Decker. "Een overwinning zou het team een extra boost geven."

"Als we de drie punten mee kunnen pakken straks, dan zal dat bij iedereen deugd doen. We kunnen ons zo ook extra vertrouwen geven voor de partij van de week nadien tegen Standard", zegt de middenvelder in Het Nieuwsblad.

Bij de thuisploeg zijn Thompson, Andreasson, Gomez en De Wree nog steeds geblesseerd. De centrale verdediger kan dus niet in actie komen zijn ex-ploeg. Dequevy start op de bank na zijn vroege wissel vorige week. Ook Frans begint wellicht op de bank. Saidi neemt zijn plaats centraal achteraan in.

Bij de bezoekers is Omolo out. Stijnen maakt na acht maanden zijn wederoptreden. Goor, Custovic en Porokara moeten tevreden zijn met een plek op de bank. Luc Wouters is scheidsrechter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties